2011. február 4., péntek
Padlizsán pitában avagy hogyan tegyünk tönkre egy vegán receptet?
Az eredeti recept vegán volt és én tönkretettem.
Tettem bele sajtot. Meg csirkét.
A padlizsánt megsütöttem a minisütőben, majd meghámoztam és felvágtam karikákra. Mivel turmixgépünk itt nincs, a szeleteket beletettem a hagymavágóba és ott daráltam le. Belekevertem egy gerezd fokhagymát is, amit a ketyere engedelmesen elolszlatott a padlizsánmasszában. Megfűszereztem.
A kencét szétoszlattam a pitán.
Ezek után tönkrettem a vegán ételt: apróra vágott sült csirkedarabokat kevertem bele. Ezeket alaposan megfűszereztem paprikával és borssal.
Az egészet vastagon megszórtam reszeltsajttal.
A pitát feltekertem, majd beletettem a minisütőbe.
Nagyon finom volt és nem vegán.
0 comments:
Megjegyzés küldése