2011. november 23., szerda

Rózsi szelet

Hozzávalók:
Tészta: 3 tojás, 20 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 10 dkg vaj, 3-5 evőkanál baracklekvár, 1 dl víz, 25 dkg liszt, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 1 citrom reszelt héja.
Csokimáz: 8 dkg porcukor, 6 dkg margarin, 1 evőkanál tej, 2 púpos evőkanál csokis pudingpor, 1 evőkanál kakaópor.
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsiben (25 × 39 cm) megsütjük. A csokimáz hozzávalóit gőz felett sűrűre keverjük és a kihűlt tésztára simítjuk.

A receptet a Webcukrászda oldalon találtam!

0 comments:

Megjegyzés küldése