Tegnap csak gyors vacsira jutott időnk, voltunk a debroux-i Carrefourban, ott általában lehet kapni zsömlét. Viszont az öntött kifli, zsömle nagyon finom bagoutte-ből is, de akkor egy kicsit tovább kell áztatni a vastag héj miatt. A titka, hogy egyenletes nagyobb darabokra kell vágni, hogy a kisebb darabok ne ázzanak szét, forróvizzel leönteni és gyorsan tálalni, mi turóval-tejföllel ugrottunk neki, cukorral megszórva a tetejét.
2010. szeptember 2., csütörtök
Öntött kifli, zsömle, Belgiumban baguette
Tegnap csak gyors vacsira jutott időnk, voltunk a debroux-i Carrefourban, ott általában lehet kapni zsömlét. Viszont az öntött kifli, zsömle nagyon finom bagoutte-ből is, de akkor egy kicsit tovább kell áztatni a vastag héj miatt. A titka, hogy egyenletes nagyobb darabokra kell vágni, hogy a kisebb darabok ne ázzanak szét, forróvizzel leönteni és gyorsan tálalni, mi turóval-tejföllel ugrottunk neki, cukorral megszórva a tetejét.
Labels:
édes egytálétel,
gyors

1 comments:
Izgalmas, finom lehet
Megjegyzés küldése