2010. július 9., péntek

Búzadarás zöldség

Vagy nem is tudom, hogy is mondjam ezt magyarul…

Ez a kedden bemutatott kotyvasztásunk második fele, szerintem ez is teljesen jó így magában, egytálételnek…

1 szál répa 1 piros (kaliforniai) paprika
1 zöld (kaliforniai) paprika 20 dkg zöldborsó
1 csésze búzadara
mustármag hagyma
zöld csili olaj
1 csésze víz turmeric por
koriander  
 

foz1

Olajon megpattogtatom (mi mást is tennék vele?) a mustármagot és rádobom a felaprított hagymát, zöld csilit és hagyom  kicsit pirulni.

Hozzáadom a zöldborsót, az apróra vágott répát, kettőt kavarok is rajta majd a két apróra vágott paprikát is hozzákeverem, a színe miatt adok hozzá egy kis turmeric port is :).

Hagyom kicsit pirulni, de nem sokáig. Felöntöm egy csésze vízzel és főzöm pár percig, belekavarom a búzadarát. Kavarok rajta kettőt- hármat és már készen is van, korianderrel megszórjuk a tetejét.

Nagyon finom!

 

0 comments:

Megjegyzés küldése