2010. december 16., csütörtök

Bundáskenyér másként



Hozzávalók:
kenyér
tojás
sajt
sonka
füszerek

Elkészités:
A tojásokat összekeverjük a füszerekkel. Egy tepsit sütőpapirral kibélelünk. A vékonyra szeletelt kenyeret megforgatjuk a tojásban, majd a sütőpapirra fektetjük. Tehetünk rá egy szelet sajtot, sonkát, majd egy másik tojásos kenyérrel befedjük. 180 fokra előmelegitett sütőbe toljuk és kisütjük mint a piskótát, kb. 10-15 perc alatt kész. Salátával tálaljuk.

Azoknak ajánlom ezt a receptet, akik nem szeretik az olajban tocsogó kenyeret, de a bundáskenyeret igen. És ami még jó benne, hogy egy sütőben több kenyér is elkészithető, igy egyszerre sül ki a család vacsorája.

3 comments:

Vivien írta...

Napok óta azon morfondírozok, hogy ki kellene próbálni a bundáskenyeret sütőben, mert nem szeretem az olajszagot a lakásban, viszont a bundi kenyeret nagyon is. Szóval pont kapóra jött ez a recept - köszi! :-)

Ziebi írta...

imádom a bundáskenyeret! köszi a receptet :)

de muszáj megkérdeznem: mégis milyen fűszerek?? :)

Unknown írta...

Én tettem bele vegetát (csak keveset, mert a sonka is sós), borsot, fokhagymaport, persze módjával mindenből.

Megjegyzés küldése