De van egy viszonylag állandó menüpont: Rena réteges salátája. Mindig ezt kérjük tőle, mert
Nem tudom, hogy miért lesz a végén annyira nagyon jó, de tény, hogy az, és nem utolsó sorban remekül néz ki. Próbáljátok ki Ti is, garantáltan nem fogtok csalódni!
1 fej lilahagyma
30 dkg paradicsom
1 kígyóuborka
4-5 főtt tojás
1 konzerv kukorica
1 nagyobb srépa
1-2 alma
30 dkg sonka
1 nagy doboz tejföl kikeverve az alábbiakkal:
majonéz, mustár, pici cukor, só, bors, pár csepp citromlé
20 dkg reszelt sajt
A hagymát és az uborkát felvágom, besózom, állni hagyom. A répát reszelem, almát, sonkát is apróra vágom. Tojást, paradicsomot felkarikázom. Egy átlátszó tálban elkezdem rétegezni a különböző hozzávalókat. A hagymát, uborkát kinyomkodom, mielőtt beleteszem az edénybe.
Tehát a sorrend a következő (nem kell ehhez ragaszkodni, ahogy jólesik):
hagyma, uborka, paradicsom, tojás, kukorica, répa, alma, sonka, tejfölös szósz, és a tetejére jöhet a sajt. Ha néhány órát állni hagyod, akkor lesz az igazi! :)
0 comments:
Megjegyzés küldése