2010. május 2., vasárnap

Az első bejegyzés

Mivel az oldal nincs telezsufolva, hát egyenlőre benne hagytunk mindent, ami Christine javasolt kivettük, még a bejövő ajánlatokkal kiegészítettük. Nem szeretnénk senki felajánlását elutasitani sem most, sem a jövőben. Ha valaki bármilyen speciális étrenddel rendelkezik, azt betesszük!

Azért tettük be már most a cimkéket, hogy elkerüljük pont azt, amit ORsi is irt, hogy ezerféle cimke legyen. Ha tesztek fel kajákat, akkor a megadott cimkékbe tegyétek be őket, legyetek szivesek.

Többen jelezték, hogy ők nem akarnak fordítgatni, alap járaton ez egy magyar blog, attól Globe, hogy mi magyarok a világ minden részéről irunk. Én is ezzel szeretnék inkább azonosulni. Ha valakinek van más nyelvü receptje és azt fel szeretné tenni az oldalra, akkor legyen szives irja be a cimkék közé az idegen nyelvet is, és a kaja automatikusan be fog kerülni a nemzetközi dobozba is, igy össze lesznek gyüjtve a más nyelvü receptek is.

Arra gondoltam, hogy mindenki kitehetné a blogjára a GasztroGlob elérhetőségét is, és aki gondolja, az hívjon ismerőst, barátot, irjatok róla a blogotokban, hadd legyünk többen.

Elküldök mindenkinek egy meghívót, akinek nincs gmail-es címe, annak majd regisztrálnia kell és már blogger is. Ha valaki elakad, segítségre van szüksége, akkor irjon nyugodtan a kapcsolatok alatt lévők közül bárkinek!

Minden épitőjellegü hozzászólást szívesen veszünk mindhárman, köszönjük az eddigi biztatást, jótanácsot!

7 comments:

Euthymia írta...

Sziasztok, én már teszem is ki a lányhoz .)

Unknown írta...

A meghivók elmentek! Jöhetnek a finomságok!

mimi írta...

köszönöm én is a meghívót!
le is írnám a mai ebédünk, ha rájönnék, hogy kell posztot írni...
és a fényképeznivaló is eltűnt már..
na ismerkedek egy kicsit :)))

Unknown írta...

Mimi, segítek! Belépsz a Bloggeres oldaladra, ott van, hogy uj bejegyzés. Ezután már bejön a kezelőfelület, az már ismerős lesz. Ezek valamennyire hasonlóak, biztos el fogsz boldogulni vele! A végén a bejegyzés közzétételére kell kattintani és már a blogon is van amit irtál.

Ha elakadsz, szólj! :)))

mimi írta...

hű köszi Csilla!
azóta is keresem...:))), persze fürdetés, vacsi, stb, de foglalkoztatott a dolog :)

Rita írta...

én is teszem, és majd küldöm a svenska kalácsom receptjét is:)

Kóczi Csilla írta...

Nagyon szépre terveztétek és mennyi receptet felraktatok! Holnapra már összekapom magam én is! :o)

Megjegyzés küldése