2010. május 28., péntek

Carob bar - hamisan...



225 gr. digestive keksz
100gr. margarin vagy vaj,
1 nknl barnacukor
3 nknl carob por (ide jön a hsmisság... ill. kakaópor)
2 nknl nádcukorszirup
1 csésze mazsola

Kekszet összetöröm.
Margarint, cukrot, nádcukorszirupot felolvasztom egy edényben a tűzhelyen.
Mikor elolvadt leveszem a tűzről hozzáadom a mazsolát, és a kakaóport majd az összetört kekszet.
Belenyomkodom egy 2o,5 cm kocka tepsibe.
Tetejére :
225 gr. carob bar
Én glazúrcsokit használtam carob bar hiányában.
A gőzfürdőbe felolvasztott csokit rásimítottam a kekszmasszára és mikor kissé kihűlt villával megcsíkoztam.
Nagyon laktató finomság.

Aki nem tudja mi az a carob ITT találtam egy leírást, angolul.

0 comments:

Megjegyzés küldése