2010. május 9., vasárnap

Garnéla tejszines mártásban


Hozzávalók

60-70 dkg garnéla rák,

1 fej hagyma,

20-30 dkg gomba,

liszt, pirospaprika, só

2 dl tejszin

Tabasco szósz

apróra vágott petrezselyem,

spagetti

Elkészités

A rákokat vajon megpiritjuk, majd félre tesszük. Az apróra vágott hagymát megdinszteljük, majd rádobjuk az apróra vágott gombát és együtt tovább pároljuk őket. Majd megszórjuk lisztel és pirospaprikával. Jól összekeverjük. Vizet öntünk rá és sűrűre főzzük. Belekeverjük a tejszint és felforrósitjuk, de már nem főzzük. Hozzáadjuk a tejfölt a Tabasco szószt, majd a petrezselymet és végül a garnélákat. Egy percig együtt forraljuk őket és kész. Kifőzőtt spagettivel tálaljuk.

0 comments:

Megjegyzés küldése