2010. május 5., szerda

Zoldseges-csirkemelles rizsteszta



Ma egy kinai kajaval jovok.

50 dkg csirkemellet felkockazok, majd 3 ek szojaolaj, 1 gerezd aprora vagott fokhagyma, kaveskanal orolt gyomber, 1 csipet cukor es 3 ek feher bor keverekeben egy oran at marinalom. Egy doboz uvegtesztat es 3 dkg Mu-Err gombat leforrazok.

Harom szal sargarepat gyufaszal vekonysagura vagok, 20 dkg brokkolit rozsaira szedek.

Lecsopogtetek egy uveg bebikukorica-bambusz konzervet.

Csikokra vagok egy piros kaliforniai paprikat.

Fogok egy wok-ot, benne olajat forrositok es szepen megbarnitom benne a hust. Hozzaadom a fenti zoldesegeket es 10 dkg kesudiot. 2,5 dl huslevest es egy kis szojaszoszt. En ugy szeretem, ha a zoldsegek ropogosak benne, ezert nem parolom sokaig.

Rizzsel talalom.


0 comments:

Megjegyzés küldése