Hétvégén összekevertem pár receptet, és ez lett a végeredmény, sajnos találóbb nevet nem tudtam kitalálni.
csirkemell
gombakonzerv
tejföl
lapsajt
só
bors
tejszin
Elkészítés:
A csirkemelleket vastagabb szeletekre vágtam, sóztam, borsoztam, majd kevés forró olajban pirosra piritottam mindkét oldalát. Egy vékonyan kivajazott tálba szépen sorba raktam a sült csirkemelleket. Még egy picit sóztam a husin, rátettem egy szelet lapsajtot, ráhalmoztam a gombát, megborsoztam, tejföllel beboritottam az egészet, majd tejszinnel leöntöttem. Nem fedtem le a tetejét, kb. 40 perc alatt sült szép pirosra.
Köretként sültkrumplit és zöldséget tálaltam, de rizzsel is biztos nagyon finom!
2 comments:
Guszta!... és kreatív:)
mh, ez de jó lehetett! erről eszembe is jutott egy káposztás-csirkés recept, csak nincs hozzá képem...de lehet, hogy majd azért megírom majd. Hamarost lesz helyi is, már megvettem a hozzávalókat :) izgi :)
Megjegyzés küldése